ПОРТАЛ
17 червня 2016, 16:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах підсвітили пішохідні переходи

56 пішохідних переходів на черкаських дорогах уже обладнали додатковим освітленням. У нічний час, передовсім, підсвітили розмітку на тих вулицях, де найбільш пожвавлений рух транспорту та найчастіше трапляються аварії. Ще 4 такі світильники встановлять до кінця місяця уздовж Хрещатика, - інформують у мерії.

У Черкасах підсвітили пішохідні переходи

На сьогодні ними облаштували переходи на вулиці Руставі, 30 років Перемоги, Одеській, М. Грушевського (колишня – Котовського), Сумгаїтській, Олени Теліги (колишня – Конєва), Дахнівській, Канівській, Чигиринській, Смілянській, Гетьмана Сагайдачного (колишня – Ватутіна), Добровольського, В’ячеслава Чорновола, Гагаріна, а ще – на бульварі Шевченка та проспекті Хіміків.

За словами директора комунального підприємства Віталія Терьохіна, особливістю такої підсвітки є те, що промінь світильника чітко спрямований на пішохідний перехід. Таким чином водій може здалеку побачити людину, яка переходить дорогу.

– Ці прилади підсвічують «зебру» по її ширині та уздовж проїжджої частини, – розповів Віталій Олександрович. – Водночас, тривають роботи з нанесення відповідної розмітки на переходах. У комплексі це дасть ще кращий результат.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський