ПОРТАЛ
10 жовтня 2015, 14:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах запрацювала виставка робіт місцевих дизайнерів та архітекторів

У приміщенні Центру надання адміністративних послуг (за адресою: вул. Благовісна, 170) запрацювала виставка кращих робіт місцевих архітекторів та дизайнерів. Ознайомитися з її експозицією можна до 31 жовтня.

У Черкасах запрацювала виставка робіт місцевих дизайнерів та архітекторів

На огляд містян представлені десятки проектів, ілюстрацій уже збудованих об’єктів та креативні напрацювання, які можуть бути втілені в життя в майбутньому, - інформують у прес-службі мерії.

Свої творчі доробки презентують десять сучасних майстрів дизайнерської та архітекторської справи, долучився до участі й один з місцевих скульпторів.

Для Черкас проведення такої виставки вже стало традицією: цього року вона проходить уп’яте. Організовує її відділ реклами та дизайну міського середовища департаменту архітектури, містобудування та інспектування.

– У проведенні такої виставки, серед іншого, присутній елемент місцевого патріотизму. Ми прагнули показати, що в Черкасах таки є передумови для виникнення своєї, так би мовити, архітектурної школи, – говорить начальник відділу Андрій Поліщук.

За його словами, в експозиції представлені як проекти приватних будинків, так і закладів громадського призначення (різноманітні кафе, торгівельні центри), є й візуалізація дизайнерських проектів інтер’єру.