ПОРТАЛ
5 квітня 2014, 16:40

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Ділова книга місяця: Гай Кавасакі «Революційний продукт»

<div class="wekend_msg">weekend</div> Ділова книга місяця: Гай Кавасакі «Революційний продукт»

Спільний проект порталу «Діловий регіон» та «Будинку книги»



Гай Кавасаки
Революционный продукт. Как создать и вывести на рынок

Видавництво: Манн, Иванов и Фербер
Рік: 2013
Ціна: 174 грн.

Що відрізняє успішного бізнесмена від посереднього? Стратегічний план дій і постійний пошук нових ефективних проектів! Яка б не була мета – створити стартап -проект, розширити зону впливу компанії чи визначитися в просторі інноваційних технологій, без знання креативних рішень, представлених у книзі найзнаменитішого з євангелістів Apple Computer - Гая Кавасакі, точно не обійтися.

Його концепція створення сильного бренду побудована на простих і зрозумілих рекомендаціях: створюй як бог, керуй як король, працюй як раб. Три цих принципи – не просто теорія. За кожним з них: приклади успішних добре відомих компаній від Аpple до Walt Disney, а також і тих, хто не витримав конкуренції. Системний підхід, широке охоплення різноманітних проектів в найрізноманітніших сферах , яскравий стиль викладу відрізняють цю книгу від багатьох інших.

Для підприємців і керівників. Книга також може стати корисною для молодих людей, які мріють про створення своєї компанії.

Про автора

Гай Кавасакі - легендарна людина . Багато в чому завдяки його таланту і професіоналізму у Macintosh сьогодні натовпи ревних прихильників, а Apple - чи не найбільш упізнаваний бренд. Успішний бізнесмен, неповторний презентатор, автор 9 книг, Кавасакі отримав ступінь бакалавра психології в Стенфордському університеті, а також MBA в Каліфорнійському університеті в Лос -Анджелесі. Зараз Гай очолює власну венчурну компанію Garage Technology Ventures.