ПОРТАЛ
11 грудня 2014, 12:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Ділова книга місяця: Критичний ланцюг

<div class="wekend_msg">weekend</div> Ділова книга місяця: Критичний ланцюг

Спільний проект порталу «Діловий регіон» та «Будинку книги»



Элия М. Голдратт
Критическая Цепь

Видавництво: Попурри (Минск)
Рік: 2014
Ціна: 257 грн.

Незалежно від галузі, компанії, що працюють в проектному середовищі, стикаються з тими ж небажаними явищами: вихідні терміни, закладені в план неточні; не вистачає часу для завершення робіт; потрібні ресурси часто недоступні; співробітникам складно встановлювати пріоритети між проектними і поточними завданнями; часто виникає перевищення бюджету; багато змін виникає протягом виконання робіт.

Зазвичай, менеджери компаній намагаються усунути негативний вплив кожного з них окремо. Автор книги представив названі небажані явища як наслідки помилок, закладених ще на етапі планування. Чітка послідовність нових ідей щодо планування та контролю виконання проектів, побудованих на принципах Теорії Обмежень Систем (ТОС), названих технологією Критичного Ланцюга, дає можливість читачам комплексно подивитися на вирішення проблеми.

Книга написана у формі захоплюючого художнього роману, що дозволяє швидко передати знання і розуміння парадигми Критичного Ланцюга серед великого колективу компанії.

«Критична ланцюг» - динамічний і захоплюючий бізнес-роман Елі Голдратта, справив на управління проектами такий же вплив, як і його інші книги - на управління виробництвом, стратегічне управління та маркетинг. Його ідеї радикально змінили уявлення про управління організацією та практику управління по всьому світу.