ПОРТАЛ
19 серпня 2015, 11:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ділова книга місяця: «Мемуари» Рокфеллера

<b>Ділова книга місяця: «Мемуари» Рокфеллера</b>

Спільний проект порталу «Діловий регіон» та «Будинку книги»



Рокфеллер Дж.
Мемуари

Видавництво: Альпина Паблишер
Рік: 2015 (репринт російського видання, 1909)
Ціна: 442 грн.

Ставши на стезю комерції раніше, ніж будь-хто інший (вже у віці семи років наш герой «з усією гідністю ділової людини» продавав індичок), він, імовірно, все ж не міг уявити собі, що стане першим у світі доларовим мільярдером, а його ім'я буде вважатися символом багатства і благородства.

У цій книзі - історія успіху Джона Девісон Рокфеллера від торгівлі самостійно вигодуваною птицею до першого робочого місця з річною платнею $300 і далі від посади молодшого компаньйона в "Кларк і Рокфеллер" до перших кроків у нафтовій справі, заснування знаменитої Standard Oil Company і безпрецедентної благодійної діяльності.

Він лише хотів бути схожим на свого батька, що познайомив сина з основними методами та принципами ведення комерційних справ, а став найбагатшою підприємцем світу. В авторському тексті Джона Рокфеллера, написаному під кінець життя, - історія духовного та кар'єрного зростання найважливішого людини свого часу крізь призму християнського світорозуміння.

Книга містить роздуми Рокфеллера про центральні принципи управління великими компаніями, політику розширення сфер впливу, витрати на розвиток виробництва і багато інших бізнес-питаннь.

Це видання "Мемуарів" являє собою репринт російського видання 1909, містить ряд архівних фотографій.