ПОРТАЛ
9 грудня 2015, 16:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Чигирині започатковують Фестиваль Святого Миколая

19-20 грудня на території Національного історико-культурного заповідника “Чигирин” очікується понад 3 тисячі гостей, яким вперше свої двері відчинить Будинок Гетьмана Богдана Хмельницького, де розташується Резиденція Святого Миколая.

У Чигирині започатковують Фестиваль Святого  Миколая

Фестиваль Святого Миколая у Чигирині 19-20 грудня 2015р. стане початком грандіозних туристичних проектів, які звернуть погляди українців до історичної спадщини першої козацької столиці України та допоможуть реалізувати величезний потенціал цієї прекрасної землі.

Розпочнеться дійство 19 грудня о 9 годині ранку урочистою літургією в новозбудованому храмі Святого Миколая, що в Новому Чигирині.

Далі Святий Миколай разом із гостями рушить святковою ходою до своєї Резиденції, що під Замковою город в Національному заповіднику «Чигирин». Поки діти одержуватимуть у Резиденції Святого Миколая подарунки та настанови на наступний рік, дорослі можуть розважитися на фестивалі вуличної їжі, скупитися на торговиці, та покуштувати найбільший гречаний вареник в Україні, який на здобуття Національного рекорду приготує ресторан «Гетьман». Завершиться гуляння запаленням святкової ялинки.

Програма Фестивалю:

Субота, 19 грудня

• 9:00 - освячення нового храму Святого Миколая (літургія)

• 12:30 – урочисте відкриття Резиденції Святого Миколая

• 14:00 - Національний рекорд України на найбільший гречаний вареник

• 16:30 - запалювання святкової Ялинки. Неділя, 20 грудня

10:00 – 15:00 - працює Резиденція Святого Миколая, триває святковий ярмарок і фестиваль вуличної їжі.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у святковому ярмарку з власною продукцією, виробами чи сувенірами, телефонуйте (063) 979-97-43, питання можна надсилати на електронну пошту: [email protected].