ПОРТАЛ
9 вересня 2016, 18:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Захопливі пригоди та знижки чекають на черкасців у квест-румах

Захопливі пригоди чекають на черкасців у квест-румах зі значною знижкою. Відвідування квест-кімнати «Секретна місія» для чотирьох чоловік відтепер доступне лише за 199 грн. Таку можливість мають володарі купона від ПриватБанку, інформують у прес-центрі банківської установи.

Захопливі пригоди та знижки чекають на черкасців у квест-румах

Акція за купонами діє протягом вересня. Купон дає право знижки 55% на відвідування кімнати "Секретна місія", вартість якої 450 грн, з купоном 199 грн. Одна людина може купити та скористатися будь-якою кількістю купонів, а одним купоном може скористатися 4 людини.

“Щоб отримати знижку, вам необхідно пред’явити роздрукований купон або купон в електронному вигляді (зі свого смартфону, планшета або будь-якого іншого гаджета), - розповідає керівник напрямку Бонус Плюс Черкаського регіону, Оксана Ебрігіт. - Сам купон можна використовувати в будь-який час за попереднім записом. У квест-румі на вас чекає інтелектуально-розважальна гра з секретами, кодами, несподіваними знахідками і механізмами, яка буде цікава як родинам, так і компанії друзів”.

Оплатити купон партнера на сайті bonus.privatbank.ua можна у рубриці «Купони», вартість становитиме 15 грн.