ПОРТАЛ
12 липня 2015, 12:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах запрацював ресторан із середземноморською кухнею (фото)

Траторія із середземноморською кухнею "Faro del Porto" відкрилася на черкаській набережній.

<b>У Черкасах запрацював ресторан із середземноморською кухнею (фото) </b>

Траторія – це заклад із затишною атмосферою у традиціях справжніх сімейних італійських ресторанів. Саме так позиціонує себе новий заклад "Faro del Porto", що в перекладі з італійської означає "Маяк в порту", - пише in.ck.ua.

Ресторан стилізований під популярну повість "Старий і море" Ернеста Хемінгуея. Зайшовши до закладу, одразу помічаєш у себе над головою скелет величезної рибини, який нагадує того гіганта, що потрапив на вудку старого Сантьяго.

Стіни пофарбовані у спокійні кольори, це навіює простоту та домашній комфорт рибальського будиночка. Картину доповнюють декоративні деталі – книги, пофарбовані пляшки, зелень. Увечері тут можна побачити відблиски червоно-білого смугастого маяка на дніпровських хвилях, під який стилізована частина закладу.

Із особливостей "Faro del Porto" – справжня неаполітанська дров’яна піч у великому залі на першому поверсі. Готують у траторії на відкритій кухні. В меню – багато середземноморських страв, нетипових для черкаських закладів. Тут можна спробувати восьминога на грилі, жаб’ячі лапки, а також фірмову піцу, випечену у дров’яній печі. Про вартість страв можна судити з середнього чеку – 300-350 гривень із особи.

На даху "Faro" є тераса з плетеними кріслами, де можна насолодитися розкішним видом на Дніпро та замовити кальян.