ПОРТАЛ
25 жовтня 2015, 12:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У ТРЦ «Любава» невдовзі запрацює два нових ресторани

Фудкорт ТРЦ «Любава» поповнився новими ресторанами. Фахівці групи компаній «Будхаус» підписали договори з BurgerClub та PizzaJohn's. Відкриття нових закладів заплановано на 6 листопада цього року, - йдеться у повідомленні на сайті ТРЦ.

У ТРЦ «Любава» невдовзі запрацює два нових ресторани

- Ми раді, що ТРЦ «Любава» продовжує демонструвати 100% заповнюваність. Бажання орендарів працювати в кращому торговому комплексі Черкас ще раз показує, що успішні та сучасні проекти, незважаючи ні на які складнощі, залишаються затребуваними і привабливими, як для орендарів, так і для відвідувачів, - зазначає Максим Гаврюшин, комерційний директор групи компаній «Будхаус».

Довідково:

Загальна площа ТРЦ «Любава» становить 26 000 кв. м, орендна – 18 000 кв. м. Дворівневий паркінг розрахований на 200 машиномісць. Якірними орендарями ТРЦ «Любава» є: продуктовий супермаркет «Сільпо», супермаркет електроніки та побутової техніки Comfy, іспанський ретейлер InditexGroup (бренди Bershka, Sradivarius і Pull & Bear), польський роздрібний оператор одягу «ЛПП Груп» (Reserved, CroppTown і Mohito) та ін. Девелопером проекту є група компаній «Будхаус».