Третину виробництва м’яса і м’ясопродуктів забезпечує Черкащина

Сільське господарство

Черкащина є лідером в аграрному секторі України, - свідчить статистика

Ukrainian English Russian

Третина м’яса й м’ясопродуктів, чверть консервованих овочів та лікеро-горілчаних виробів, кожна десята тонна сирів і цукру в Україні виготовлена на підприємствах Черкаської області, значна частина яких розташовані у сільській місцевості.

Про це розповів начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка.

За його словами, аграрна сфера відіграє винятково важливу роль у забезпеченні виробництва продовольства. Тож серед пріоритетів влади є  розвиток сільських території.

У 2017 році на соціально-економічний розвиток сіл та селищ області з обласного кошторису спрямували 34,9 млн грн, інформують в ОДА. 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: