Массімо Джеларті (Максим Голубєв), джелатер’є, власник ice cream studio & restaurant Gelarty у своєму закладі вже більше року прищеплює українцям любов до справжнього морозива, яке виявляється не має нічого спільного з тим продуктом, який ми звикли купувати у супермаркетах.
На сьогодні, продукцію Gelarty можна скуштувати не тільки у ресторані, який функціонує в одному з торгово-розважальних центрів Києва, а і придбати в форматі Take Away (морозиво в баночках) в магазинах Києва, а також замовити через інтернет-доставку, пише agronews.ua.
Засновник ресторану в 2018 році вперше представляв Україну на Чемпіонаті світу з приготування авторського морозива, де разом зі своєю командою зумів достойно представити нашу країну.
Всього в Gelarty 7 лінійок: гастрономічна (закуски, перші і другі страви, салати з гастрономічним морозивом), авторське морозиво, алкогольне морозиво, морозиво на стевії, суші з морозива, роли з морозива, десерти з морозива і айс-смузі. Окремо можна виділити лінійку Take Away – морозиво в баночках, яке можна купити додому.
З самого відкриття лідером з продажів стало морозиво «Груша з сиром горгонзола». Його купують найчастіше.
В гастрономічній лінійці бестселером є бургер з гірчичним морозивом. Він став настільки популярний, що було створено цілий бургер-лист.