Черкаський форум безпеки харчової продукції в сегменті громадського харчування

Бізнес-календар
Ukrainian English Russian

 

4 грудня відбудеться Черкаський форум безпеки харчової продукції в сегменті громадського харчування.

Цей захід спрямований на представників сегменту громадського харчування - як приватного, так і державного.

Учасникам розкажуть:

- Норми законодавства щодо харчової галузі - в сегменті громадського харчування - які введені та діють в Україні: закони, відповідальність (штрафи), норми.

- Що треба знати кожному підприємцю та співробітнику закладів харчування?

- Правила безпеки харчової продукції, які потрібно виконувати кожному “харчовику”, щоб дотримуватись діючих норм.

- Що треба знати про Хасп (НАССР) та як його впровадити без зайвих зусиль?

- Якість надання послуг. Монетизація.

- Як заробляти більше завдяки безпечним продуктам що користуються попитом?

Організатор: Навчальний Центр “Сертифікант“ за підтримки Черкаської ТПП.

Місце проведення: конференц-зала Черкаської торгово-промислової палати [м.Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105]

 Контактні дані з питань співпраці:

Директор ТОВ “Сертифікант” Віталій Бєлоусов,

тел.: +38 (095) 671-59-58, e-mail: [email protected]

З питань участі у заході:

Помічник директора ТОВ “Сертифікант” Ірина Зозуля,

тел.: +38 (067) 977-9001

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: