ПОРТАЛ
17 серпня 2016, 18:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські IT-шники створили мобільний додаток для спілкування

"Radius Messenger" – швидкий месенджер із новими функціями для безпечного та комфортного спілкування – розробили черкаські програмісти.

"Radius Messenger" – це додаток для швидкого обміну повідомленнями між користувачами в особистих та групових чатах, - пише in.ck.ua.

Команда розробників "Radius Messenger" почала роботу над проектом на початку 2015 року, перший реліз відбувся у квітні 2016-го.

– Концепція месенджера – безпечне спілкування без меж. Дані користувача, запрошені під час реєстрації, не доступні для перегляду іншими юзерами. Повідомлення передаються набагато швидше, ніж в інших системах, завдяки використанню бінарного формату. Це забезпечує практично миттєву передачу, оскільки ми реалізували чати, розраховані на велику кількість учасників, – розповідає головний розробник "Radius Messenger" Олег Зінченко.

Кожен користувач месенджера має два профілі – основний та публічний. Основний – для спілкування з друзями з телефонної книги, завантаженої в додаток і доступної лише її власнику. Публічний – для спілкування всередині гео-чатів, а також у приватних діалогах із новими знайомими, яких немає в телефонній книзі.

У додатку "Radius Messenger" реалізована унікальна функція – чати на мапі. Це можливість групового спілкування людей, які перебувають у певному місці – публічний чат із прив'язкою до фізичних координат, у яких розташована певна локація (ресторан, кафе, парк). Користувач може обрати будь-який заклад, з відмічених на карті, та долучитися до чату. Дозвіл модератора не потрібен, тому користувач може миттєво включитися в спілкування.

Усі охочі можуть безкоштовно завантажити "Radius Messenger" в Google Play та App Store. Творці додатку сподіваються, що "Radius Messenger" спробує якомога більше людей, адже це дасть змогу розробникам вдосконалити месенджер і виправити можливі помилки.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський