ПОРТАЛ
22 березня 2016, 11:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських малих підприємців запрошують до участі в проекті Європейської бізнес-асоціації

Черкаських малих підприємців запрошують до участі в проекті Європейської бізнес-асоціації

Проект підтримки малого бізнесу Unlimit Ukraine започаткувала Європейська бізнес асоціація. Його мета – дати поштовх молодому українському бізнесу до зростання та розвитку.

До участі у проекті запрошують молодих, амбітних та перспективних підприємців, які виготовляють якісний товар на території Україні, які ведуть прозорий та офіційний бізнес, які готові та прагнуть працювати за європейськими стандартами в Україні, які хочуть підвищувати якість та масштаб українського підприємництва.

В рамках проекту заплановано безліч акцій та заходів, які допоможуть власникам бізнесу більш ефективно розвивати свою справу. Це інформаційна підтримка, тренінги та майстер-класи, зустрічі з успішними власниками та керівниками компаній, консультації у сфері фінансів, оподаткування, виходу на закордонні ринки та інше. Докладніше з проектом можна ознайомитися на сайті unlimitukraine.com.ua.

Якщо ви виготовляєте класні речі в Україні, ведете прозорий бізнес, і хочете розказати про нього на всю Україну, завантажуйте інформацію про свій бізнес тут. 20 найперспективніших українських виробників отримають шанс розповісти про себе тисячам українців.