ПОРТАЛ
5 липня 2016, 12:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Стало відомо, як черкаським підприємствам безповоротно отримати до 2500 тис. євро на розвиток бізнесу

Стало відомо, як черкаським підприємствам безповоротно отримати до 2500 тис. євро на розвиток бізнесу

7 липня 2016 року завершиться етап оцінки ідей та проектів для підготовки до підпрограми «Інновації для малого і середнього бізнесу» в рамках програми Горизонт 2020. Над проектами, відібраними під час цього етапу програми, консультанти консалтингової компанії «Євроконсалтинг» до вересня 2016 року будуть проводити роботу з підготовки та подання заявок.

Підпрограма «Інновації для малого і середнього бізнесу» передбачає можливість отримання грантового (безповоротного) фінансування в розмірі від 50 до 2500 тис. євро, - інформує ЕнергоЛайф.

Заявку на отримання гранту може подати будь-яке українське підприємство, яке має інноваційні та новаторські рішення або продукти, актуальні для українського чи європейського ринку.

На підготовку конкурсної заявки потрібно в середньому 2-6 місяців. По закінченню терміну подачі заявок комісія з незалежних експертів оцінить проектні пропозиції, і ті з них, які набрали найбільшу кількість балів, відбираються для фінансування.

«Горизонт 2020» - найбільша в історії ЄС програма з досліджень та інновацій з бюджетом близько 80 мільярдів євро, розрахованим на період з 2014 по 2020 р., на додаток до приватних інвестицій, які будуть залучені фондом.

Програма «Горизонт 2020» покликана сприяти збільшенню числа інноваційних технологій та перспективних розробок. Консалтингова компанія «Євроконсалтинг» надає підтримку в підготовці проектних пропозицій для залучення фінансування в підприємства малого та середнього бізнесу в Україні (в т.ч. стартап-компанії) від міжнародних програм і фондів, серед яких і програма Горизонт 2020.