ПОРТАЛ
30 липня 2015, 11:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як заощадити завдяки світлодіодному освітленню розкажуть черкаським підприємствам

Семінар-практикум «Світлодіодне освітлення – як інструмент енергозбереження у промисловості. Поради професіоналів» відбудеться в Черкаській торгово-промисловій палаті 31 липня.

Як заощадити завдяки світлодіодному освітленню розкажуть черкаським підприємствам

Запрошені експерти розкажуть, як вибрати якісні світлодіоди, як розібратися у їхніх різновидах, а також правильно встановити та експлуатувати. До уваги учасників представлять огляд чинного законодавства та моніторинг виробників світлодіодних світильників.

На практикум запрошують керівників підприємств, енергетики, енергоменеджерів, керівників відповідних департаментів Черкаської ОДА, міськвиконкому, бізнес-ассоціацій.

Як повідомив порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин, семінар-практикум спланований таким чином, щоб учасники отримали максимально корисну практичну інформацію щодо закупівлі якісного обладнання (в тому числі на тендерних засадах) відповідальними особами комерційних, державних та комунальних підприємств.

Для участі в семінарі необхідна обов’язкова реєстрація за тел. (0472) 54-17-23, 36-08-60.

Більше інформації на facebook.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук