ПОРТАЛ
5 серпня 2015, 16:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ПП "Імперіал Плюс" відзначає 15-річний ювілей

15 років діяльності відзначає приватне підприємство "Імперіал Плюс".

<b>ПП "Імперіал Плюс" відзначає 15-річний ювілей</b>

Це відносно молоде, але успішне виробництво, яке сьогодні демонструє швидкі темпи зростання і розвитку. Молочна продукція, яку виготовляє підприємство у широкому асортименті, реалізується на споживчому ринку під торговою маркою «Сладосвіт».

Особливо відомим ПП "Імперіал Плюс" стало завдяки виробництву високоякісного згущеного незбираного молока та масла вершкового. Основними замовниками продукції підприємства є торговельна мережа та кондитерські фабрики України, головним партнером - торговельні центри "АШАН".

Дуже важливо, що підприємство сьогодні дбає не лише про збільшення виробництва, а і якість своєї продукції, - відзначають у ДП "Черкасистандартметрологія".

Багаторічна співпраця поєднує колективи ПП "Імперіал Плюс" і ДП "Черкасистандартметрологія". Фахівці плідно взаємодіють у сферах стандартизації та метрології. На виробництві проведено сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів на відповідність вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007. Тож можна сміливо говорити, що підприємство дбає не лише про виробничі результати, а й про свого споживача.

- Колектив підприємства постійно піклується про високу якість та безпечність своєї продукції і створює відповідні умови для реалізації цих завдань, - зазначає директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук. - Сьогодні це сучасне підприємство, яке постійно працює над покращенням процесів виробництва: проведено ремонт робочих приміщень, впроваджено сучасні енергоощадні технології, постійно підвищується кваліфікація персоналу.

Колектив «ДП "Черкасистандартметрологія» вітає свого партнера ПП «Імперіал Плюс» з ювілейною датою. Бажає керівникам, а також всім трудівникам підприємства і надалі працювати так само успішно та результативно.

«Хай вдалими будуть Ваші підприємницькі починання, зростає коло партнерів і споживачів, а в родині кожного хай панує благополуччя і розуміння», - зичать працівникампідприємства-ювіляра у ДП «Черкасистандартметрологія», відзначаючи, що колектив ПП "Імперіал Плюс" робить важливий внесок у розвиток економіки Чорнобаївщини та регіону в цілому.