ПОРТАЛ
7 серпня 2015, 16:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські учасники конкурсу «100 кращих товарів України»: ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп"

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо ознайомитися з учасниками регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України” у 2015 році від Черкаської області.

ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп"

ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп" працює у складі компанії, яка є дочірнім підприємством відомої французької фірми "Belvedere Group"- одного зі світових лідерів з виробництва алкогольних напоїв.

На базі сучасних технологій та обладнання завод виробляє більше 30-ти видів алкогольних та безалкогольних напоїв в різноманітній тарі. Продукція підприємства реалізується у всіх регіонах України.

На ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп" діє сертифікована система управління якістю на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2009.

Інформація про продукцію, яка бере участь у конкурсі

Коктейль винний червоний "Дон Сангрія" (Dот Sangria)

Коктейль винний червоний «Дон Сангрія» - досконале поєднання традицій та сучасних технологій.

Для його виробництва використовується краща вітчизняна сировина - виноматеріал вироблений з винограду, вирощеного на півдні України, та аромати виготовлені провідною фірмою Ізраїлю, що надає коктейлю вишуканий смак та аромат. При виробництві винних коктейлів застосовується сучасне італійське та німецьке обладнання, що дає змогу виготовляти безпечний продукт високої якості.

Оригінальний дизайн пляшки, розроблений підприємством, підкреслений оригінальною етикеткою, не має аналогів в Україні, що вигідно виділяє продукцію на полиці магазину та робить коктейль упізнаваним для споживачів.