ПОРТАЛ
10 серпня 2015, 12:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Семінар для кадровиків проводить Черкаська ТПП

Про законодавчі зміни правил прийому на роботу та застосування пенсійного законодавства піде мова на інформаційно-консультаційному практикумі в Черкаській ТПП, що відбудеться 19 серпня.

Семінар для кадровиків проводить Черкаська ТПП

Для представників підприємств та організацій області в. о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області Ольга Хоменко докладно розповість про нові правила прийняття на роботу, пов'язані з цим заходи впливу, зокрема і фінансового характеру, щодо матеріального забезпечення за видами соціального страхування (у зв'язку з ТВП, нещасним випадком чи профзахворюванням, безробіттям), а також про права працюючих, які проходять військову службу.

Тему «Особливості застосування пенсійного законодавства» розкриє перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області Тетяна Рожко.

«Ми традиційно кілька разів на рік організовуємо такі навчальні заходи для кадровиків. Зміни в законодавстві, які відбулися цього року, зробили такі практикуми надзвичайно актуальними та затребуваними» , – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

До участі в інформаційно-консультаційному практикумі запрошуються представники підприємств та організацій області.

Початок реєстрації: 10.00

Тривалість роботи: 10.30 — 16.00

Ознайомитися з програмою заходу можна тут.

Додаткова інформація щодо умов участі та реєстрація:

за тел. (0472) 32-81-28

моб. 067 470-88-12

e-mail: [email protected]


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук