Чорну ікру місцевого виробництва невдовзі пропонуватимуть на Львівщині

Досвід регіонів

У Пустомитівському районі на Львівщині вже за кілька років почнуть видобувати чорну ікру. Про це під час гастротуру, який організувало управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації повідомив генеральний директор одного із рибних господарств на Львівщині Олег Габуда, передає кореспондент Дивись.info.

Ukrainian English Russian

Він також зазначив, що в Україні всього є два таких господарства, які підтримують дикий вид риб, серед них і їхнє. Як розповів Олег Габуда, господарство є селекційним, і вирощують тут в основному коропа, білого амура та карася.

  “Другий рік займаємось вирощуванням судака та стерляді, проте за чотири року плануємо добувати тут чорну ікру зі стерляді”, – анонсував Олег Габуда.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: