На Київщині екофермери роблять сир за французькими технологіями

Досвід регіонів

Тут пропонують споживачам якісну органічну продукцію

Ukrainian English Russian

Засновник “Доооброї ферми” Тарас Ложенко, розвинувши бізнес своїх батьків взявся за переробку молока. Окрім корів на фермі завели ще й кіз, аби розширити асортимент сирів.

Перед тим, як відкрити сироварню, фермери багато подорожували і відвідали 11 таких ферм. Взяли приклад технології вони з невеликої козиної сироварні у Франції. Свій сир “Марк” фермери назвали в честь французького друга, пише agro-center.com.ua.

Це той сир, який можна було скуштувати 500 років тому у Франції: без домішок, консерваторів та ароматизаторів. Сир “Марк” витримують 5-7 місяців та натирають солоною водою.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: