20:04, 18 липня 2019
В структурі витрат на домашнє харчування (98,1%) домогосподарства області витрачали на м’ясо і м’ясопродукти – 20,5%, хліб і хлібопродукти – 15,5%, овочі, включаючи картоплю – 13,7%, молоко, сир та яйця – 12,1%, олію та жири – 8,4%, цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 8,3%, рибу і рибопродукти – 6,0%, безалкогольні напої – 5,8%, фрукти – 5,4%, інші продукти харчування – 2,4%.
Сукупні витрати на харчування домогосподарств поза домом складали 1,9%.
Середньодобова вартість харчування однієї особи в області у 2018 році становила 67,26 грн, по Україні – 63,99 грн, повідомили в головному управлінні статистики в області