У Черкасах проведуть міжнародну конференцію для аграріїв

Сільське господарство

Чергова Міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» відбудеться 21-22 березня в Черкасах.

Ukrainian English Russian

Дводенний захід приймає компанія «МАЇС» – головний організаційний партнер. Мета конференції залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.

Захід стане головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку.

Однією з родзинок конференції 2019 року стане місце її проведення. Адже компанія «МАЇС» вже понад 20 років є провідним підприємством на аграрному ринку України. Один із основних напрямків її діяльності – садівництво: на підприємстві закладено 150 га яблуневого саду на крапельному зрошенні, зокрема кісточкових та волоського горіху, плантації ягід, маточно-живцевий сад горіхоплідних, лабораторія зимового щеплення садивного матеріалу, побудований сучасний холодильник на 5 тисяч тонн та працює виробництво соків прямого віджиму ТМ «Найсік».

Тематика конференції охопить усі ланки садівничого бізнесу: від створення саду – до продажів, маркетингу та виходу на експорт. На учасників чекають актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від експертів та практиків галузі. Традиційно, програма конференції включає три вагомі частини:

Круглий стіл, присвячений темі відродження національної спадщини – плодово-ягідних і медових напоїв, за участі виробників

Сучасні технології успішного садівництва

Переробка фруктів і ягід: технології та інновації

Спеціально для горіхівників - секція, присвячена вирощуванню та переробці горіхоплідних культур.

Відбудеться виставка нових технологій закладення саду, зрошення, догляду та захисту рослин, технології зберігання врожаю.

Запланована презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, меду: цукерок, сухофруктів, чіпсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.

Вперше в рамках конференції відбудеться Народна дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, з врученням Дипломів.

22 березня проведуть бізнес-тур, що дасть можливість особисто ознайомитися з роботою комплексу «МАЇС» та досвідом впровадження інноваційних технологій.

До участі запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві та горіхівництві, постачальники техніки та інструментів з обробітку ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, препаратів для захисту і добрив, технологій зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.

Зареєструватися на конференцію можна тут та за телефонами:+ 38 063 056 47 88, +38 068 568 66 58

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: