У столиці третина закладів не витримала перевірки Держспоживслужби

Новини

Після перевірки Держспоживслужби тимчасово закрилися 30% столичних закладів громадського харчування

Ukrainian English Russian

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Приводом для перевірки стало збільшення випадків захворювання на гострі кишкові інфекції після вживання продуктів в установах громадського харчування. Фахівці Держспоживслужби в Києві провели збір інформації у операторів ринку про діяльність, пов'язану торгівлею продуктами.

Основною метою було дослідити санітарний стан приміщень, з'ясувати, чи підтримується в чистоті і робочому стані поверхню обладнання, що контактує з харчовими продуктами, а також перевіряли наявність медичних книжок у персоналу закладів.

"За підсумками перевірки фахівців Головного управління Держспоживслужби 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили свою діяльність для проведення санітарних заходів і усунення недоліків", - йдеться в повідомленні.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: