Ферма американця навіть на перший погляд відрізняється від звичних нам українських господарств. У власності Чіпа доволі невелика ділянка землі, проте навіть на ній він зміг облаштувати функціональне господарство. На його фермі працює кожен шматочок землі.
Вирощені продукти Чіп віддає на продаж. Зазвичай його клієнтами є мережі ресторанів. В його господарстві все прораховане до дрібниць, так, аби продукція не псувалася та не пропадала він вирощує лише ту кількість яка необхідна на продаж. Культури, які вирощує чоловік для українців є не звичними, тому попит на них постійно зростає. На грядках американця росте здебільшого зелень. У своєму господарстві він не використовує пестицидів та хімічних добрив, аби не отруювати землю, пише newformat.info.
Окрім цього, фермер займається вирощенням мікрозелені. Під спеціальними лампами ростуть проростки гороху, базиліку та перець хабанеро, з якого готують мексиканський соус – сальсу.