Фермерка із Запоріжжя вирощує бамію та артишоки

Досвід регіонів

Буряк і цибулю проміняли на промислове вирощування лаванди. Фермерка із Запоріжжя вирішила кардинально змінити асортимент своїх полів. І висадила артишоки й бамію. Сусіди дивуються, а ця фермерка знай вирощує собі бамію.

Ukrainian English Russian

“Артишоки погано перезимували, а от лаванда і бамія дали добрий врожай”, – каже Вікторя Вєрозубова-Сус.

 Змінити картоплю на рідкісні культури наважилась фермерка Вікторія Вєрозубова-Сус. 300 грам бамії продає по 50 грн. Бамія – це ніби мальва, але їстівна і родом з Африки.

Плодоносить рослина з початку літа і аж до перших морозів. Не боїться спеки та протягів, але потрібно добре поливати.

“Цьогоріч вродила особливо рясно, бо мульчували та добре поливали”, – розповідає Вікторія Вєрозубова-Сус.

Майже весь врожай розлетівся, щойно виклала фото у фейсбук, пише shotam.info.

На смак це щось середнє між стручковою квасолею та кабачком”, – пояснює Вікторя Вєрозубова-Сус.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: