"Починали з сервісу доставки їжі 3,5 роки тому. Згодом зрозуміли, що треба робити місце, де люди можуть поїсти щоразу. Крім того, мали на меті створити культурне місце, де могли б проводити зустрічі й лекції", - говорить дієтолог Олена Семеніхіна.
За словами підприємця Геннадія Харламбова, страви в меню не містять цукру й повністю натуральні. В солодощах використовують цукрозамінники на натуральній основі, пише pro-vincia.com.ua.
- Співпрацюємо з місцевими постачальними, які мають сертифікацію про якість продуктів. Використовуємо одноразовий посуд. Ємності для зберігання їжі з паперу, прибори - зі спресованого кукурудзяного крохмалю,", - зазначає підприємець.
Найдешевша страва - курячий бульйон із чорною локшиною за 42 грн, найдорожча - бургер з лососем за 89 грн.