ПОРТАЛ
11 серпня 2014, 21:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Тальнівщині пропонують до продажу нежитлові приміщення

На Тальнівщині пропонують до продажу нежитлові приміщення

З метою пошуку інвестора та вивчення попиту на об’єкти державної власності для їх подальшої приватизації регіональне відділення ФДМУ по Черкаській області інформує про об’єкти соціальної сфери:

- Клуб з обладнанням, що не ввійшов до статутного фонду ЗАТ „Тальнівський щебзавод” і розташований за адресою: Черкаська обл, м.Тальне, вул. Кар’єрна,1-а.

Клуб знаходиться в прибудованій до контори ЗАТ одноповерховій будівлі, що розташована на території заводу на окраїні м. Тальне. Рік забудови – 1956. Площа об’єкта – 210,6 кв.м. Фізичний знос будівлі складає 39,55 %. Обладнання в кількості 16 одиниць перебуває в неробочому стані. Земельна ділянка окремо не виділена.

- Медпункт з обладнанням, що не ввійшов до статутного фонду ЗАТ „Тальнівський щебзавод” (вул. Кар’єрна, 23).

Приміщення медпункту займає частину приміщень в одноповерховій цегляній будівлі, що розташована на території заводу на окраїні м. Тальне. Площа об’єкта – 69,5 кв.м.

- Лазня з обладнанням, що перебуває на балансі ЗАТ „Тальнівський щебзавод” та розташована за адресою: вул. Кар’єрна, 1б.

Охочим придбати об’єкти, додаткову інформацію про умови продажу можна отримати в регіональному відділенні ФДМУ по Черкаській області за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, 4-й поверх, кімн. 420, телефони: (80472) 37-26-61, 45-64-35.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук