ПОРТАЛ
22 вересня 2014, 19:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДАІ не буде видавати права і реєструвати транспорт

ДАІ не буде видавати права і реєструвати транспорт

Функції патрульної служби громадського порядку і державного автомобільної інспекції та безпеки дорожнього руху будуть об'єднані. В Україні буде реформована міліція в поліцію. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив у своєму Facebook, - пише www.brd24.com.

"У складі МВС буде поліція, сумніви відпали після сформульованої норми про "народну міліцію" в недавньому законі про "особливий режим" в ряді районів Донбасу. З цим погодилися всі учасники експертної групи - від цивільних активістів до офіцерів міліції зі стажем: "Не хочемо асоціюватися з тією міліцією!", - написав Аваков.

Також він завив про те, що Державна автомобільна інспекція більше не виконуватиме функції реєстрації транспорту та видачі водійських прав.

"ДАІ позбавиться від функції реєстрації транспорту, видачі водійських посвідчень, і здійснюватиме лише патрулювання національних автострад", - йдеться в презентації реформи. При цьому функції Державної автомобільної інспекції та патрульної служби з охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху будуть об'єднані. Крім того, будуть впроваджуватися різноманітні технічні засоби контролю за дорожнім рухом, що виключить корупцію в діяльності ДАІ.

"На місцевому рівні буде створена муніципальна поліція, яка буде мати подвійне підпорядкування: органам місцевого самоврядування і МВС, і буде виконувати виключно функції охорони правопорядку на вулицях міст і контролю за благоустроєм", - сказав він.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук