ПОРТАЛ
20 листопада 2014, 20:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських бухгалтерів запрошують на семінар з ПДВ-новацій

Черкаських бухгалтерів запрошують на семінар з ПДВ-новацій

Безкоштовний семінар, присвячений змінам в адмініструванні ПДВ, відбудеться у Черкасах 25 листопада. До участі в заході запрошують бухгалтерів та керівників підприємств.

Як повідомила порталу «Діловий регіон» голова Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Світлана Буслова, під час семінару буде проаналізовано останні зміни у законодавстві, новації в адмініструванні ПДВ, учасники зможуть отримати відповіді на свої запитання. «Також ми допоможемо бухгалтерам підготуватися до здачі декларації з податку на прибуток за 2014 рік, інвентаризації ТМЦ та роз’яснимо особливості облікової політики підприємства з урахуванням змін у законодавстві» , – додала Світлана Буслова. Семінар проводитиме Наталя Остап’юк, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор, доктор економічних наук, доцент.

Семінар «ПДВ-зміни вже в дії: аналізуємо та застосовуємо» відбудеться 25 листопада 2014 року за адресою: м. Черкаси, вул. Леніна, 105, Черкаська торгово-промислова палата (зал засідань № 204). Початок: 14.00. участь у семінарі – за попередньою реєстрацією.

Довідки за телефонами: (050) 632-62-94, (063) 981-45-46, (096) 010-19-65, 32-45-41


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук