ПОРТАЛ
24 грудня 2014, 10:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині проведуть 7 земельних аукціонів

На Черкащині проведуть 7 земельних аукціонів

У Черкаській області починаючи з 22 грудня відбудеться 7 земельних аукціонів. На земельні торги у формі аукціону підготовлено 20 лотів щодо продажу земельних ділянок та прав оренди на ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держземагентства України.

Зокрема, у Драбівському районі та місті Жашкові виставлено на продаж право власності на дві ділянки комунальної власності із земель промисловості та для будівництва й обслуговування будівель торгівлі загальною площею 1,28 га із стартовою ціною 372,6 тис. гривень.

Також підготовлено 18 лотів щодо продажу права оренди на земельні ділянки загальною площею 91,37 га у Драбівському, Золотоніському районах, місті Золотоноші та смт Катеринополі. Зокрема, 15 ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 73,36 га із стартовим розміром річної орендної плати 100,68 тис. грн., дві ділянки із земель промисловості загальною площею 18 га зі стартовим розміром річної орендної плати 579,5 тис. грн. та одна ділянка для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,01 га із стартовим розміром річної орендної плати 1,2 тис. гривень.

Найбільше – 13 лотів – заплановано продати у Золотоніському районі.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук