ПОРТАЛ
8 жовтня 2012, 12:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Огляд-рейтинг кращих виставкових стендів черкаського Інвестиційного форуму

<div class="dr_in_to_news"></div> Огляд-рейтинг кращих виставкових стендів черкаського Інвестиційного форуму

Виставка інвестиційного форуму «Черкащина – територія співпраці» розташувалася на 350 квадратних метрах на території комплексу «Селена». Найширше тут були представлені підприємства харчової галузі, машинобудування, сільського господарства, легкої промисловості та інші. Портал «Діловий регіон» за розробленою власною методикою опитав 36 експертів і визначив п’ять кращих виставкових стендів.

Першість отримала експозиція ТОВ «Національна горілчана компанія». З мультимедійної системи можна було дізнатися про історію та сьогодення заводу, на столах були представленні численні нагороди підприємства, банери інформували про кращі продукти. Її зразки були представлені на стендах. Стрункості і довершеності виставковій композиції додавали представники компанії у форменому одязі.

Друге місце нашого рейтингу посідає виставка приватної пекарні ФОП В.М. Плужник із Христинівського району. Вона була виконана у національному стилі. Відвідувачів вражали розмаїття хлібобулочних виробів і їхнє яскраве оформлення. Попри свою нетривалу історію, підприємство має нагороди, які теж було презентовано на виставці.

Третє місце наші експерти віддали виставковому стенду НВК «Фрея-Агро» за оптимальне представлення доволі специфічного виробництва.

Четвертим виявилося ТОВ ПП «Еконія» - золотоніське підприємство із виробництва води, зокрема для дітей.

На п’ятому місці – Державне підприємство «Чекрасистандартметрологія», яке представило свої послуги для бізнесу не лише на стандартних стендах, але і на моніторі.

Тож серед більш ніж чотирьох десятків учасників виставки найбільш презентабельні експозиції підготували представники харчової галузі – однієї з провідних в області.