ПОРТАЛ
11 листопада 2014, 08:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для житомирського бізнесу відкрито грант від ЄБРР

Спецпроект «Досвід регіонів»

Група підтримки малого бізнесу ЄБРР допомагає підприємствам покращити результати діяльності шляхом залучення місцевих консультантів до вирішення конкретних бізнес-завдань підприємства (Програма BAS).

Для житомирського бізнесу відкрито грант від ЄБРР

Як повідомляє офіційний сайт Житомирської міської ради, участь у програмі можуть узяти компанії, більша частина капіталу яких є приватна і належить громадянам України, які працюють на ринку не менше 2-х років, демонструють успішний ріст, керівництво яких користується хорошою репутацією і зацікавлене в успішних консультаційних проектах для розвитку бізнесу.

Критерії участі підприємств: - до 250 працівників; - Можливість сплатити від 25 до 75% вартості консультаційного проекту, відповідно до Матриці розрахунку гранту (максимальна сума гранту 10 000 євро).

Програма ділових консультаційних послуг BAS надає допомогу підприємствам для здійснення аналізу ринків, брендингу, реорганізації, поліпшення управління персоналом, впровадження комп'ютеризованих інформаційних систем, системи управління якістю, розробки інформаційно-технічних решеній.

Контакти: +380 (44) 277-11-45, менеджер програми в Україні - Катерина Рігг.