ПОРТАЛ
11 грудня 2014, 18:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Полтавська реєстраційна служба впроваджує інновації

Спецпроект «Досвід регіонів»

Досягти ефективності в роботі багато в чому допомагає впровадження нових технологій та використання благ сучасної цивілізації. У Реєстраційній службі Полтавського міського управління юстиції задля покращення якості обслуговування відвідувачів запровадили різні способи подачі документів та запису на прийом, повідомляє misto-tv.poltava.ua.

Полтавська реєстраційна служба впроваджує інновації

Щодня у Реєстраційній службі Полтавського міського управління юстиції кипить робота. Мешканці міста приходять сюди з різними питаннями.

Аби полтавці якнайшвидше отримували ці відповіді, у реєстраційній службі впроваджують різні способи роботи з відвідувачами. Один із них – запис на прийом через мережу Інтернет. Таким чином, людина може відповідно до свого графіку планувати день. А вже безпосередньо на місці полегшити роботу з клієнтами, переконують фахівці реєстраційної служби, здатен термінал електронної черги.

Серед нових форм роботи з відвідувачами у реєстраційній службі також – подача документів поштою. Отримавши листа з ними, державний реєстратор розглядає їх у порядку, передбаченому діючим законодавством.