ПОРТАЛ
11 листопада 2013, 15:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Верес» готує до виробництва нові види продукції

<div class="dr_in_to_news"></div> «Верес» готує до виробництва нові види продукції

Черкаська обласна дегустаційна комісія рекомендувала до виробництва сім нових видів продукції СТОВ ім.Шевченка (м.Канів).

До розгляду було представлено страви обідні перші трьох найменувань: «Суп гороховий», «Суп грибний», «Крем-суп грибний пікантний з пряними травами» та паштети овочеві чотирьох найменувань: «Паштет овочевий», «Паштет овочевий з горіхами», «Паштет грибний», «Паштет грибний з паприкою», - інформують у ДП «Черкасистандартметрологія».

Зразки заявленої продукції попередньо пройшли дослідження у випробувальному центрі за показниками якості та безпеки і за позитивними результатами були представлені фахівцям.

За висновками комісії продукція отримала середній бал від 17,4 до 19,6 за 20-ти бальною шкалою (для нових видів продукції мінімальний середній бал – 15,0). Вся представлена продукція була рекомендована комісією до виробництва, а нормативна і технологічна документація – до затвердження.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук