ПОРТАЛ
21 жовтня 2013, 19:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаське підприємство здійснюватиме енергоаудит

Черкаське підприємство здійснюватиме енергоаудит

Найближчим часом у Черкасах з’явиться енергетичний аудит. Запровадити його у регіоні планує ДП «Черкасистандартметрологія».

- Енергетичний аудит – це обстеження об’єкта – виробничого або житлового – з метою виявлення шляхів зниження енерговитрат, - зазначає заступник директора ДП «Черкасистандартметрологія» по метрології Сергій Вишник. – Наразі в регіоні жодна організація таких робіт не проводить. Ми плануємо проводити енергоаудит і надавати рекомендації стосовно зниження споживання електроенергії та тепла, а в майбутньому – і впроваджувати енергозберігаючі технології.

Застаріле обладнання на об`єктах промисловості і бюджетної сфери не дозволяє суттєво скоротити енергоспоживання. Без проведеного належним чином енергетичного аудиту неможливо об`єктивно визначитись з вибором і впровадженням необхідного технологічного обладнання систем електро- та теплопостачання, впровадженням новітніх технологій у виробництво та зменшенням екологічного навантаження.

З отриманням відповідних дозвільних документів від Держенергоефективності уже найближчим часом ДП «Черкасистандартметрологія» буде готове надати допомогу суб`єктам господарювання та бюджетним установам у проведенні енергетичного аудиту.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук