ПОРТАЛ
16 вересня 2011, 19:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Просування товарів швейної промисловості на європейський ринок

Просування товарів швейної промисловості на європейський ринок

Швейцарську програму підтримки імпорту СІППО було презентовано для швейних підприємств області під час семінару «Просування товарів швейної промисловості на європейський ринок». Портал «Діловий регіон» запросив до Черкас швейцарського експерта з текстильної промисловості Брегітту Хойзер, яка вперше відвідала Україну.

За словами Брегітти Хойзер, метою програми SIPPO є сприяння українським виробникам в освоєнні європейських ринків, налагодженні співпраці з потенційними замовниками імпортної продукції, і текстилю, зокрема.

Програма дозволяє частково компенсувати витрати, пов'язані з організацією міжнародних виставок, а також перебування персоналу компанії закордоном під час їх проведення. Таким чином, підкреслила експерт, українські виробники мають можливість, сплачуючи лише частину оргвитрат, потрапити на провідні торгові майданчики Європи та Швейцарії.

Участь у семінарі взяли представники більш як десяти швейних підприємств Черкащини – ПП «Віктор Черкаський», дизайн-студія «Viols», ПП «Надточій», авторське ательє «Лілу», ТОВ «Центртекстильпром», ФОП «Свєтік», ПП «Салон Сніжанна», а також приватні підприємці, що займаються індивідуальним пошиттям одягу. Вони розповіли про напрями своєї діяльності та презентували власну продукцію швейцарському експерту на міні-виставці. Ознайомлення з вітчизняною швейною галуззю Брегітта Хойзер продовжила вже під час відвідування виробництв.

Текстильну галузь в Україні до Програми Підтримки Імпорту SIPPO цьогоріч планують залучити вперше, тому Брегітта Хойзер підкреслила, що її візит в першу чергу був спрямований на ознайомлення з загальним станом цього напряму легкої промисловості та визначення можливих перспектив подальшої співпраці.