12:56, 03 березня 2019
В структурі витрат на домашнє харчування (97,4%) домогосподарства області витрачали в середньому за місяць на м’ясо і м’ясопродукти 21,9%; на хліб і хлібопродукти – 16,0%; на овочі, включаючи картоплю – 11,2%; на молоко і сир – 9,4%, на олію та жири – 8,8%; на цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 8,5%; на безалкогольні напої – 6,4%; на фрукти рибу та рибопродукти припало по 5,1%.
Поза домом домогосподарства витрачали на харчування у середньому за місяць 2,6% сукупних витрат.
Еквівалентні сукупні витрати на харчування однієї особи становили в середньому 63,98 грн на добу проти 53,09 грн у III кварталі 2017 року.