Черкаський аквафермер взявся за вирощування осетрів

Сільське господарство

Акваферма Леоніда Осадчого почала вирощувати осетрів на ікру у Жашкові.

 

Ukrainian English Russian

Про це він розповів в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer.

«Збираюся розширювати господарство. Налаштував лінію з вирощування осетрів. У басейнах вони плавають уже два роки», – зазначив він.

М’ясо осетрів фермер не продає, планує розводити на ікру, яку в умовах господарства ця риба розпочне давати через п’ять-сім років, пише agrotimes.net.

За словами Леоніда Осадчого, основний корм для осетрів – імпортний комбікорм. «Тому якщо вирощувати їх на м’ясо, то бізнес буде нерентабельним, – підкреслив він. – Адже собівартість кілограма осетра становить 140 грн, середня ціна реалізації – 160 грн, а треба ще зважати й на природний відбір, від якого нікуди не подінешся».

 

 

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: