ПОРТАЛ
8 квітня 2014, 07:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Службі автомобільних доріг Черкащини призначили нового керівника

У дорожній галузі Черкащини - кадрові зміни. На посаді начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочав свою роботу Андрій Мартинюк. Новому керівнику 34 роки. Він уродженець міста Черкаси, останні три роки працював на Одещині, - інформують у прес-службі відомства.

Нагадаємо, з 27 травня Службу автомобільних доріг у Черкаській області очолював луганчанин Сергій Болтов.

- Найперше, що необхідно зробити, так це вибудувати спільну роботу з структурами, які відповідають за якість доріг – це обласні управління ДАІ та Укртрансінспекції, - зазначає начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Андрій Мартинюк. – Адже сьогодні через недосконале законодавство виходить так, що експлуатують і будують шляхи дорожники, а контролюють дотримання правил експлуатації інші відомства. Для цього необхідні зміни на законодавчому рівні. Поки цього не сталося, наша головна задача – не допустити подальшої руйнації тієї мережі автомобільних доріг, яка існує.

Серед пріоритетних напрямків роботи новий керманич називає також збереження кадрів та виховання нового покоління дорожників із досвідом роботи за новими технологіями.


Новини ринків і компаній