ПОРТАЛ
11 червня 2014, 12:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських рестораторів запрошують на навчання

Юридичний практикум для фахівців ресторанного господарства різних типів та класів проводить Черкаська торгово-промислова палата 12 червня. «Учасники тренінгу ознайомляться з сучасними вимогами ведення ресторанного господарства, обслуговування туристів. Лектори роз’яснять вимоги чинного законодавства, нормативних документів та санітарних вимог. Також учасники заходу отримають практичні рекомендації з ведення ресторанного бізнесу. Цей захід спрямований на підвищення професійного рівня працівників ресторанних закладів», – повідомила порталу «Діловий регіон» начальник відділу бізнес-освіти та навчання Черкаської ТПП Любов Марченко.

Програма практикуму включає дві частини. Перша присвячена організаційним питанням діяльності підприємств ресторанного господарства. А в другій частині семінару йтиметься про сертифікацію послуг ресторанного господарства та характеристики структурно-функціональних параметрів закладів ресторанного господарства різних типів і класів.

Практикум проведуть київський ресторатор Іван Гайовий та аудитор з сертифікації послуг ресторанного господарства Тетяна Красноштан. Іван Гайовий керує кейтеринговою компанією, є доцентом кафедри готельно-ресторанного бізнесу «Київський Університет Туризму Економіки та Права»; пройшов стажування у Німеччині за програмою розвитку готельно-ресторанної справи в Україні, займається проведенням тренінгів та консалтингом у ресторанному бізнесі. Тетяна Красноштан - провідний інженер, аудитор з сертифікації послуг ресторанного господарства та тимчасового розміщення (проживання) ОС ДП "Черкасистандартметрологія". У практикумі також бере участь головний спеціаліст відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі, послуг, реклами та звернення громадян Держспоживінспекції у Черкаській області Галина Нечипоренко.

Більш детальну інформацію про участь у практикумі Ви можете отримати за телефонами: +38 0472 32- 81- 28, +38 0472 36-08-59, 067- 470 - 88 - 12; e-mail: [email protected].


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко