ПОРТАЛ
17 липня 2014, 07:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах викрили підпільні букмекерські контори

Співробітники УДСБЕЗ припинили роботу двох незаконних букмекерських контор. Гральні заклади діяли в місті Черкаси у повній конспірації. За фактом виявлення гральних закладів слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження, - повідомляють у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Так, після отримання оперативної інформації про діяльність мережі букмекерських контор, в яких проводяться ставки на онлайн тоталізатори спортивних змагань, правоохоронці провели перевірку.

Оперативники здійснили виїзди за вказаними адресами, де в непримітних будівлях без жодних вивісок, під виглядом звичайних офісних приміщень, дійсно знаходилися букмекерські контори.

На підставі отриманої інформації слідчим управлінням було відкрите кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом, що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

З метою отримання беззаперечних доказів протиправної діяльності, співробітники БЕЗу задокументували роботу контор, шляхом здійснення контрольних ставок.

Отримавши всю необхідну доказову базу та дозвільні документи, правоохоронці провели обшуки за місцем розташування гральних закладів, в ході яких було виявлено та вилучено 5 комп’ютерів, 12 телевізорів, касовий апарат, документацію та грошові кошти отримані незаконним шляхом в сумі близько двох з половиною тисяч гривень.

Наразі співробітники міліції проводять подальші заходи по встановленню організатора незаконної діяльності. Триває досудове розслідування.