ПОРТАЛ
6 вересня 2014, 12:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині створять підприємство з переробки бурого вугілля

Депутати Ватутінської міської ради розглянули питання надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду площею 0,5 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.

Ділянку розташовано по вулиці Транспортна, 9б.

Під час сесії виступив Василь Паламарчук, представник ТОВ «Енергетично – Інвестиційна Компанія», яка бажає отримати в оренду зазначену ділянку. Він наголосив, що основною діяльністю Компанії є видобуток бурого вугілля на Мокрокалигірському родовищі.

Земельну ділянку у місті ТОВ планує використовувати під складування та відвантаження бурого вугілля для транспортування замовникам залізничним транспортом.

В перспективі на майбутнє, зазначена ділянка буде використовуватись для створення підприємства з переробки бурого вугілля.

Виконкому Ватутінської міської ради доручено шляхом конкурсного відбору визначити виконавця робіт із землеустрою, замовити виготовлення землевпорядної документації та після відповідних погоджень подати на чергову сесію міської ради для затвердження.