ПОРТАЛ
6 червня 2014, 15:44

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманчани презентують «копчене» пиво

Уманський завод представляє новий оригінальний сорт пива – «Уманське Копчене». Його споживачі зможуть про дегустувати вже у червні, - повідомили порталу «Діловий регіон» у прес-службі підприємства.

Але перш, ніж пиво потрапить на прилавки українських магазинів, завод «Уманьпиво» проводить голосування, яке допоможе визначити кращу етикетку для нового сорту пива «Уманське Копчене».

*Голосування проходить у період з 4 по 14 червня.

Як розповідають фахівці, секрет незвичайного смаку – в особливому способі обробки солоду. Солод для виробництва пива «Уманське Копчене» коптять на відкритому вогні так само, як це робилося сотні років тому. Для розпалювання використовуються букові дрова, витримані не менше 3 років.

Пиво «Уманське Копчене» виробляється за німецькою технологією і тільки з натуральних інгредієнтів.


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко