ПОРТАЛ
2 червня 2014, 16:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Міністр економіки відвідає Черкащину в червні

Візит міністра економічного розвитку та торгівлі Павла Шеремета на Черкащину запланований у червні. Під час зустрічей з активом області буде обговорено перспективи розвитку регіону та поліпшення інвестиційного клімату в контексті програми економічного розвитку України. Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, відповідаючи на запитання порталу «Діловий регіон».

Зокрема, йтиметься про створення на Черкащині агенції з залучення інвестицій, засновниками якої стануть Черкаська облдержадміністрація, облрада, Черкаська міськрада та Черкаська торгово-промислова палата. «Всі сторони зацікавлені у створенні такої структури, яка могла би зустріти інвестора, поінформувати про наявні майданчики, перспективні галузі», – відзначив Юрій Ткаченко. За його словами, для підтримки і супроводження інвестора планується створення спеціального комунального підприємства, що запобігатиме проявам корупції.

Програма візиту Міністра нині уточнюється. Планується, що він відвідає зацікавлені в залученні інвестицій підприємства, університети та зустрінеться з активом області.