Захоплення випічкою черкащанка вирішила перетворити на власну справу

Практика бізнесу

Капкейки, макаруни, зефір, цукерки та інші кондитерські вироби готує вдома черкащанка Альона Преснякова. Розпочала займатися власною справою півроку тому.

Ukrainian English Russian

Черкащанка Альона Преснякова готує шоколадний капкейк з арахісовою пастою та кремом чіз. Після випікання основи дівчина наповнює десерт начинкою. Потім його прикрашає. Виріб оформила у новорічному стилі, бо, каже, зараз період зимових свят. Розповідає, звідки бере натхнення для декорування: “Я дуже люблю дивитися роботи інших майстрів, а потім намагаюсь внести щось своє”.

Випікати солодощі Альона почала після того, як їм на весілля подарували електричну пічку: “Я стала випікати, мій чоловік підмітив, чи не хотіла б я займатися випіканням на замовлення”.

Дівчина каже, що не всі десерти вдавалися відразу: “Коли я вчилася робити макаруни, то випікала їх 9 разів, із них тільки 2 рази виходили”.

Головним дегустатором страв Альони є її чоловік - Сергій Пресняков. Він також допомагає їй в створенні онлайн-контенту: “Це дуже зручно, я такий сиджу клацаю на комп’ютері, іду, дивлюсь кекс, і треба скуштувати і це так піднімає мені настрій. Допомагаю з миттям посуду, я повинен допомагати, як чоловік, в усьому. Я вірю в неї і знаю, що у неї усе вийде”.

Зі слів дівчини, щоб солодощі були смачніші, до них треба додавати частинку своєї любові: “Я віддаюся цій справі повністю, я розпочинаю роботу з душею, з любов’ю, бо мені це дуже подобається”.

Нині дівчина розширює асортимент кондитерських виробів та розвиває свої сторінки у соціальних мережах, інформує suspilne.media.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: