Черкащанка Альона Преснякова готує шоколадний капкейк з арахісовою пастою та кремом чіз. Після випікання основи дівчина наповнює десерт начинкою. Потім його прикрашає. Виріб оформила у новорічному стилі, бо, каже, зараз період зимових свят. Розповідає, звідки бере натхнення для декорування: “Я дуже люблю дивитися роботи інших майстрів, а потім намагаюсь внести щось своє”.
Випікати солодощі Альона почала після того, як їм на весілля подарували електричну пічку: “Я стала випікати, мій чоловік підмітив, чи не хотіла б я займатися випіканням на замовлення”.
Дівчина каже, що не всі десерти вдавалися відразу: “Коли я вчилася робити макаруни, то випікала їх 9 разів, із них тільки 2 рази виходили”.
Головним дегустатором страв Альони є її чоловік - Сергій Пресняков. Він також допомагає їй в створенні онлайн-контенту: “Це дуже зручно, я такий сиджу клацаю на комп’ютері, іду, дивлюсь кекс, і треба скуштувати і це так піднімає мені настрій. Допомагаю з миттям посуду, я повинен допомагати, як чоловік, в усьому. Я вірю в неї і знаю, що у неї усе вийде”.
Зі слів дівчини, щоб солодощі були смачніші, до них треба додавати частинку своєї любові: “Я віддаюся цій справі повністю, я розпочинаю роботу з душею, з любов’ю, бо мені це дуже подобається”.
Нині дівчина розширює асортимент кондитерських виробів та розвиває свої сторінки у соціальних мережах, інформує suspilne.media.