ПОРТАЛ
16 серпня 2015, 17:50

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Де люблять відпочивати черкасці: топ-5 локацій

Місця відпочинку, найбільш популярні серед містян, визначали за допомогою соцмережі foursquare.com.

Де люблять відпочивати черкасці: топ-5 локацій

На першому місці виявилася Долина троянд. Хоча троянд тут відверто малувато для такої назви, це місце практично на березі Дніпра є найулюбленішим серед черкащан та гостей міста, аби відпочити на свіжому повітрі, пише Рідна Черкащина. Крім того, в Долині троянд часто проводять різні культурні заходи, масові заняття спортом та концерти, а ще є безкоштовний WI-FI.

Срібло рейтингу отримав, як не дивно, парк 30-річчя Перемоги або парк "біля літака". Подобається через прекрасні краєвиди та безпосередню близькість до міського зоопарку. Тут багато атракціонів для дітей, тому парк особливо цікавий для малечі. Бонуси – меморіали у вигляді літака Су-17, танка і гармати.

На третьому місці наймолодший учасник рейтингу – мультиплекс у ТРЦ "Любава". Багатозальний кінотеатр у центрі міста для любителів "рухомих картинок".

Четвертим став міський зоопарк. Він регулярно радує черкащан як не появою нових тварин, так досить якісним впорядкуванням територій.

І лише на 5 місці – Ювілейний парк. На недавніх громадських слуханнях в Черкасах цей парк у 50 га, який розкинувся на терасі Дніпра на березі Кременчуцького водосховища, домовилися перейменувати на "Сосновий бір". Черкащани називають його ще "парком 50-річчя Жовтня". Як там не було, та місце – безумовно в топі улюблених локацій для відпочинку на свіжому повітрі.