ПОРТАЛ
12 січня 2016, 16:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманських пільговиків не залишили без транспорту у січні

Міський голова Умані Олександр Цебрій пообіцяв, що у січні пільгові перевезення не припиняться

Уманських пільговиків не залишили без транспорту у січні

Питання перевезення пільгових категорій громадян та компенсація витрат перевізникам з настанням нового року постало перед усіма містами України. Адже у Державному бюджеті на 2016 рік не передбачено коштів на відшкодування перевізникам витрат на здійснення пільгових перевезень.

Розуміючи складність ситуації, міський голова Умані Олександр Цебрій відразу після ухвалення парламентом держбюджету розпочав перемовини з перевізниками щодо продовження перевезення пільгових категорій громадян на автобусних маршрутах міста. В результаті було досягнуто домовленості, що пільгові перевезення і надалі здійснюватимуться протягом січня 2016 року в автобусах ТОВ «Круїз-Авто» з 10 до 16 години, як це було до Нового року, - зазначають у міській раді.

«Я сподіваюсь, що за цей період на державному рівні буде вирішено питання фінансування пільгового перевезення в Україні, бо це проблема не лише нашого міста», - зазначив Олександр Цебрій.

Міським головою уже направлені клопотання до центральних органів влади щодо якнайшвидшого врегулювання питання перевезення громадян пільгових категорій.

Довідково:

У 2015 році правом на пільгове перевезення користувались майже 24 тисячі уманчан. З держбюджету на перевезення пільгових категорій громадян було виділено 2,5 млн. грн. при потребі 7,5 млн. грн. На 2016 рік потреба становить 10 млн. грн.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!