19:02, 23 жовтня 2018
Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer повідомив голова «Українець-Агро» Микола Мошук.
Господарство вже має сироварню, проте має на меті довести поголів’я дійних кіз до 600 з сьогоднішніх 192 голів. «Матимемо 1,8-2 тонни молока на добу, тому доведеться розширювати переробний цех», – пояснив він.
Господарство виробляє шість видів козиних твердих і напівтвердих сирів: із прованськими травами, «трюфель» та інші. Обсяги переробки поки що невеликі – до 30 кг на добу.
За словами Миколи Мошука, нові види сирів випускатимуть під власною торговою маркою, яку вже розробили, пише agrotimes.net.
«Окрім сирів, збираємося налагодити виробництво вершкових десертів із какао, шоколадом, карамеллю», – додав голова «Українець-Агро».