ПОРТАЛ
6 вересня 2011, 11:00

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Голова Черкаської ОДА розповів про плани на 2012 рік

Голова Черкаської ОДА розповів про плани на 2012 рік

На будівництво і реконструкцію об’єктів соціально культурної сфери у 2012 році планується використати більше 80 млн. гривень. На розвиток комунального господарства та газифікацію населених пунктів область потребує щонайменше 32 млн. гривень. Про це під час брифінгу повідомив голова Черкаської облдержадміністрації, розповідаючи про результати робочої зустрічі у міністерстві Міністерстві фінансів України. Під час зустрічі основну увагу було зосереджено на реалізації інвестиційних програм у наступному році. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

Серед пріоритетів 2012 року обласна влада визначає будівництво соціального житла. Крім того, увагу Міністра було звернуто і на потребу реконструкції мосту через Дніпро, оскільки ця проблема вже давно непокоїть владу та мешканців регіону. Федір Олексійович з розумінням віднісся до поставлених питань, проаналізував можливість їх вирішення в умовах обмеженого фінансового ресурсу.

За словами міністра фінансів, наступного року буде збільшено обсяги соціальних трансфертів, в тому числі компенсацію за перевезення пільгових категорій пасажирів, оскільки ця проблема вже давно потребує вирішення. На 50% планується збільшити обсяг додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості.